EN GOD FEST
STARTER ALTID HOS OS

Vi har alt i udlejning af festudstyr til din næste store fest

GOD KUNDESERVICE

Vi har altid stået for god service og pålidelighed.​ Vi vil uden tvivl kunne imødekomme lige præcis dine ønsker til den perfekte fest.

ERFARING

Vi har eksisteret i mere end 20 år og har god erfaring. Vi ved at stærk logistik, rigtig timing og hårdt arbejde fra vores side, sikrer basis for en god fest.

ALT TIL FESTEN

Vi har et bredt sortiment og kan tilbyde stort set alt til festen. Vi leverer en samlet festpakke, hvor vi klarer alt det praktiske arbejde.

Festudlejning til enhver fest​

Vi tilbyder mange forskellige services. Heriblandt tilbuddet om festudlejning. Dette tilbud kan blandt andet indebære alt fra telte, toiletvogne, borde, stole, service og meget andet festtilbehør. Vi leverer en samlet festpakke, hvor det eneste, kunden skal have fokus på, er at hygge sig til sin fest og blot nyde, at vi klarer alt det praktiske arbejde.

Sådan gør du

1

VÆLG PRODUKTER

Klik ind på vores kategorier og se billeder, priser og beskrivelser af de forskellige produkter og varianter.

2

VÆLG DATO

Inde på produkterne kan du i bookingkalenderen vælge fra- og tildato. Vær opmærksom på at vores lejeperiode er 2-5 dage.

3

VÆLG FRAGT

Når du er færdig med at tilføje produkter, så klikker du videre til kassen. Her oplyser du, om du selv ønsker at afhente eller om vi skal leverer, og slutter af med at ligge betaling ind.

4

ÆNDRINGER I ORDRE

Når du har færddiggjort din ordre, så sender vi en endelig ordrebekræftelse. Vi trækker først beløbet 2 uger før brugsdato, og du er velkommen til at ændre i din ordre indtil da.

Vi tilbyder

Teltudlejning

Vi har et bredt udvalg af telte til forskellige typer af fester. Det er muligt at leje både store og små telte hos os. Alle vores telte er af høj kvalitet og certificerede og godkendt.

Serviceudlejning

Vores udvalg af serviceudstyr er enormt bredt, og vi garanterer, at vi har noget udstyr, der harmonerer med din fests udtryk og din smag.

Borde og stole

Du har mulighed for at leje klapstole, velpolstrede stole og mange andre slags stole hos os. Lige såvel er udvalget af borde temmelig mangfoldigt, og du kan leje både runde, firkantede, lange, og korte borde.

Festtilbehør

Vi kan hjælpe dig med at skabe den helt rette stemning til festen, så dine gæster kommer i stødet, allerede når de ankommer. Vi har et kæmpe sortiment af skønt festudlejning, som kan bruges til alle type fester.

I hvilken anledning skal du holde fest?

Det siger vores kunder

{

Alt spillede

Levering af telt og alt hvad der dertil hører til vores bryllup. Vitro har altid det man har brug for til sin fest. Alt spillede og Birgit og teltdrengene ydede den bedste service, der virkelig gjorde os trygge hele vejen igennem.

{

Gode priser

De var meget fleksible, og leverede telt, borde, stole og service 2 dage før end lovet til vores bryllup. Meget søde mennesker, der altid prøver at finde den bedste løsning. Gode priser og masser af muligheder. Kan varmt anbefales.

{

Hurtigt og effektivt

Vi var meget tilfredse med festteltets høje kvalitet. Opsætningen og nedtagningen af teltet blev foretaget hurtigt og effektivt af to af firmaets medarbejdere – og på de aftalte tidspunkter. Og prisen på den samlede leverance var skarp.

Følg os på Facebook

 

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores seneste nyheder

 

Cookie-indstillinger